Delft Culinair

Delft Culinair verzorgt culinaire wandelingen en activiteiten bij verschillende restaurants in historisch Delft.

Vis Workshop

Start

Stadswandeldiners

Dinnerwalks

Culinaire wandelingen

Culinaire workshops

   Vis Workshop

Culinaire diners

Kerstdiner

Eindejaarsdiner

Nieuwjaarsdiner

 

Contact

Over ons

Prijsberekening

Aanvraagformulier

Foto's

Video's

Locaties

 

Delft Guide

Delft Rondleidingen

Delft Guided Tours

 

Weblog

 

Follow delftculinair on Twitter

Heeft u altijd al eens zelf vis willen schoonmaken en fileren, maar heeft u dat zelf nooit aangedurfd? Daar kan nu verandering in komen door mee te doen aan onze Vis Workshop. Onder deskundige leiding maakt u zelf de verse vis klaar. U doet dit natuurlijk gezellig met een groepje enthousiaste mensen, die u zelf heeft uitgezocht. Wij verzorgen dit alleen voor groepen en u kunt niet individueel aansluiten bij een bestaande groep.

Als de vis is schoongemaakt, gesneden en gefileerd wilt u dit natuurlijk ook nuttigen. Wij gaan gezellig met u een 3-gangendiner maken, waarbij de rollen verdeeld worden, zodat iedereen een steentje bijdraagt. Een menu kan er als volgt uitzien:

  • Een voorgerecht, bestaande uit vissoep, garnalencocktail of gebakken grote garnalen met roerbakgroenten.
  • Een hoofdgerecht van vis met gebakken aardappeltjes en groente of gemengde salade. Als vis kan gekozen worden uit kabeljauw, tong, zeebaars, wijting, ook andere vissoorten zijn in overleg mogelijk.
  • Als dessert is er ijs en koffie.

U kunt aangeven hoe u het menu wilt samenstellen, maar de meeste deelnemers laten zich graag verrassen. Vanwege de beperkte ruimte kan de groep niet groter worden dan 10 personen. Welke vis u gaat bereiden hangt natuurlijk af van de beschikbare vis op dat moment. De prijs is afhankelijk van het aantal personen, de visprijs en het menu. In het weekend is deze Vis Workshop niet mogelijk.

Wilt u een Vis Workshop boeken of een offerte aanvragen, klik dan op deze tekst.

Onze culinaire activiteiten zijn goed te combineren met onze andere activiteiten, zoals rondleidingen in kerken en musea, rondvaarten, steppen,  arrangementen of volledig dagje uit. Zie voor onze andere activiteiten de volgende websites:

 

   

foto's

video's

Canals of Delft Stadsgezicht Delft

Delft Culinair

Copyright 2010-2013 Delft Projects & Consultancy - All rights are reserved.