Delft Culinair

Delft Culinair verzorgt culinaire wandelingen en activiteiten bij verschillende restaurants in historisch Delft.

Eindejaarsdiner

Start

Stadswandeldiners

Dinnerwalks

Culinaire wandelingen

Culinaire workshops

Culinaire diners

Kerstdiner

Eindejaarsdiner

Nieuwjaarsdiner

 

Contact

Over ons

Prijsberekening

Aanvraagformulier

Foto's

Video's

Locaties

 

Delft Guide

Delft Rondleidingen

Delft Guided Tours

 

Weblog

 

Follow delftculinair on Twitter

Een eindejaarsdiner is een prachtige gelegenheid om het jaar met elkaar op een gezellige en stijlvolle manier af te sluiten. Wij verzorgen voor groepen diners, waarbij de gerechten in verschillende restaurants worden genuttigd. Gaande van het ene naar het andere restaurant kunt u genieten van de prachtige stad Delft en haar rijke historie. Een eindejaarsdiner, dat weer eens wat anders is. Omdat u telkens in een ander restaurant komt, heeft u gelegenheid om met verschillende mensen bij te praten.

U kunt dit eindejaarsdiner op verschillende manieren invullen, als:

  • stadswandeldiner: onder leiding van een deskundige gids krijgt u gaande van het ene naar het andere restaurant een korte stadswandeling met een goed verhaal over de historie van Delft. U hoeft zich nergens zorgen over te maken, want de gids regelt alles onderweg. Dit is een leuke en ontspannen manier om heerlijk te eten en te drinken en ook nog leuke kennis op te doen van de historie.
  • culinaire wandeling: u krijgt een routebeschrijving mee en u gaat op eigen gelegenheid naar de verschillende restaurants. Met behulp van de routebeschrijving vindt u niet alleen uw weg van het ene naar het andere restaurant, maar krijgt u ook nog een korte uitleg over interessante plekken, die u passeert.
  • speciale locatie: een diner op een historisch of anderszins toplocatie. U krijgt dan een statisch diner op een bijzondere locatie. Afhankelijk van de locatie is dit ook goed te combineren met een rondleiding door bijvoorbeeld een museum of kerk.

Wellicht vraagt u zich af of kou en/of sneeuw geen belemmering voor deze wandelingen geeft. Wij denken van niet. De afstanden zijn kort en u bent maar 15 - 30 minuten buiten. Even een frisse neus halen tijdens het eindejaarsdiner geeft een extra dimensie aan het culinaire genot.

Voor meer informatie kunt u bij de pagina's stadswandeldiners, dinnerwalks en culinaire wandelingen kijken. U kunt kiezen uit een 3 of 4 gangendiner of zelf een diner samenstellen. Veel is mogelijk met ons maatwerk concept. De begintijd kunt u zelf kiezen in alle redelijkheid. U kunt 's middags beginnen of 's avonds.

Wij onderscheiden twee verschillende culinaire niveaus voor het eindejaarsdiner:

  • Culinair niveau A: dineren in goede restaurants van Delft.
  • Culinair niveau B: dineren in restaurants  en grand cafés.

Laat u verrassen door onze keuze van restaurants en gerechten. Houdt u niet van verrassingen, dan kunnen wij natuurlijk ook een tipje van de sluier oplichten.

Wilt u een indicatie van de prijs berekenen voor bovengenoemde voorbeelden, klik dan op deze tekst.

Wilt u een Kerstdiner boeken of een offerte aanvragen, klik dan op deze tekst.

Onze culinaire activiteiten zijn goed te combineren met onze andere activiteiten, zoals rondleidingen in kerken en musea, rondvaarten, steppen,  arrangementen of volledig dagje uit. Zie voor onze andere activiteiten de volgende websites:

foto's

video's

Canals of Delft Stadsgezicht Delft

Delft Culinair

Copyright © 2010-2013 Delft Projects & Consultancy - All rights are reserved.